emill boc

Clujenii pot consulta HCL-urile din ’90 până azi online

Clujenii pot consulta, începând de astăzi, toate proiectele de hotărâre aprobate de Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca, în format text, din 1992 și până în prezent.

USR Cluj-Napoca a lansat platforma hcl.usr.ro, prin care clujenii au acces facil la documentele votate în Consiliu Local al municipiului:

„Site-ul este un model de bune practici în organizarea instituțională care oferă un motor de căutare ce poate căuta în conținutul tuturor hotărârilor și proceselor verbale din Consiliul Local Cluj-Napoca după cuvinte cheie, într-o singură interfață. Platforma poate înlocui cu succes motorul de căutare de pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca care este bazat doar pe metoda scanării documentelor, îngreunând identificarea documentelor utile”, se arată într-un comunicat al USR Cluj-Napoca.

Site-ul cuprinde toate hotărârile aprobate de Consiliului Local Cluj-Napoca, din 1992 până în prezent. Reprezentanţii USR spun că lucrează în continuare la completarea şi optimizarea platformei online, iar sistemul va fi extins pentru a facilita și urmărirea activității de avizare, de recepție și hotărâre a administrației locale.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>