Domnita screenshot-uri_800x484

Clujeni inventivi. Au lansat o aplicaţie mobilă pentru “frumuseţe”, cel mai relevant indicator al economiei

Adio, google search pentru româncele aflate în căutarea celui mai potrivit salon de înfrumuseţare! Cinci tineri din Cluj au lansat o aplicaţie mobilă intitulată “Domniţa”, ce oferă posibilitatea de a găsi rapid cele mai apropiate saloane de înfrumusețare în funcție de preferințele și serviciile dorite.

Momentan, platforma ”Domnița” are în baza de date peste 1.800 de saloane din întreaga ţară, împărţite pe categoriile de servicii: unghii, cosmetică, machiaj, coafor, îngrijirea corpului, etc. Profilul unui salon cuprinde adresa, poziția pe hartă, descriere, fotografii, gama de servicii prestate, tarife, orar de funcționare și număr de telefon.

Pentru viitor, clujenii vor dezvolta în cadrul platformei şi un sistem de programări, review-uri și liste de saloane favorite.

Iniţiativa acestui proiect îi aparţine Georgianei Lupu (developer). “Ideea mi-a venit anul trecut. Femeia zilelor noastre dorește să fie îngrijită și răsfățată într-o lume aflată mereu în mișcare. Am constatat lipsa unui astfel de produs software pe piața românească, produs capabil să se ridice la așteptările utilizatoarelor și din punct de vedere estetic”.

Aplicația este disponibilă gratuit atât pe AppStore, cât și pe Google Play.

 

 

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>