clujana_oficial

Clujana şi-a deschis magazin online

Producătorul local Clujana a deschis săptămâna aceasta primul magazin online și cel de-al doilea showroom de încălțăminte din piele în Cluj-Napoca.

Clujana, societate comercială în cadrul căreia Consiliul Judeţean (CJ) Cluj deține calitatea de acționar majoritar, a deschis un nou magazin de prezentare în municipiul Cluj-Napoca, dar şi unul online.

„Clujana este un brand al județului, atât prin prisma longevității sale, cât, mai ales, prin calitatea care a consacrat produsele pe care le fabrică. Ne bucurăm că tradiția continuă și prin deschiderea de noi locații, în zone cu multă vizibilitate și cu aflux semnificativ de persoane. Ne dorim ca trendul ascendent în ceea ce privește revitalizarea acestei societăți emblematice să continue ”, a declarat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Noile produse comercializate în magazinul recent inaugurat se adresează unui segment larg al populației, obiectivul Clujana fiind acela de cucerire a unui segment de clienți puțin explorat până în acest moment, respectiv cel al tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 40 de ani. În momentul de față, gama de produse expusă în magazin este una adaptată sezonului toamnă-iarnă, doritorii putând opta și pentru alte categorii de încălțăminte, în funcție de necesitățile fiecăruia, accesând site-ul online.

Amplasat în zona centrală a orașului, în Piaţa Mihai Viteazul nr. 30, acest nou magazin este extrem de accesibil tuturor clienţilor care apreciază brandul Clujana și tuturor celor interesați să îi cunoască cele mai noi creații. Totodată, programul este unul adaptat nevoilor potențialilor cumpărători, respectiv de luni până vineri, între orele 09:00 și 20:00 și sâmbătă de la 10:00 la 14:00.

 

Despre Clujana

Cu o istorie de peste 100 de ani, povestea Clujana începe în 1911, odată cu înființarea tăbăcăriei și a fabricii de pielărie, care a devenit rapid cea mai mare fabrică de încălțăminte din Estul Europei timp de mai mulți ani. În anii ’80-’90, Clujana a fost identificată ca fiind cea mai mare fabrică din industria tăbăcăriei din România, care distribuie produse atât pentru piața internă cât și pentru export.

Magazinul online poate fi accesat aici.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>