clujana_oficial

Clujana deschide 8 magazine noi, inclusiv în București

Clujana, producator de încălţăminte clujean cu o istorie de peste un secol, va deschide, în perioada următoare, opt noi magazine în tot atâtea oraţe importante ale ţării, inclusiv în Bucureşti. Va lansa noi modele pe piaţă, păstrându-le însă și pe cele consacrate. 

Odată cu aprobarea planului de reorganizare, se preconizează că în maxim trei luni Clujana să iasă din procedura de insolvență. (Mai multe detalii AICI!). În acest context, renumitul producător de încălțăminte va continua direcțiile strategice din ultima perioadă, intenția fiind de a deschide noi magazine, de a diversifica și adapta continuu campaniile de marketing, în paralel cu relansarea brandului în mediul digital.

Reamintim că, în toamna anului 2018, Clujana a deschis un nou magazin în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, în Piața Mihai Viteazu, la numărul 30. Totodată, pentru a veni în sprijinul celor care îi apreciază produsele și care nu domiciliază în municipiului reședință de județ, societatea a lansat un nou website care poate fi accesat la adresa http://clujanacluj.com/, precum și un magazin online http://clujanacluj.com/shop/. 

Urmare a acestor inițiative, societatea Clujana a înregistrat la finalul anului trecut o dublare a vânzărilor în magazine, respectiv o triplare a vânzărilor în rețeaua de distribuție națională. Pentru a ajunge la aceste rezultate, societatea la care Consiliul Județean Cluj este acționar majoritar a derulat o serie de campanii de marketing, atât în mediul online cât și în mass-media, al căror scop a fost acela de prezentare a ofertei, extrem de variate.

 

Fabrica se mută în Tetarom I

Consiliul Judeţean (CJ) a cumpărat clădirile Clujana cu 4,8 milioane de euro, fabrica de încălțăminte urmând să-şi mute activitatea într-o hală din parcul industrial Tetarom I, din primăvară. În imobilele de Piaţa 1 Mai vor fi relocate birouri şi spaţii de arhivare ale unor instituţii.

Nouă imobile, terenuri și construcții (birouri, spații comerciale, curți și hale de producție), au trecut în proprietatea județului. Conform contractului de vânzare-cumpărare, toate cele nouă imobile, în suprafață totală de 9.929 mp, vor fi predate către CJ în maximum 90 de zile.

CJ vrea să mute liniile de producție și celelalte active în una din halele nou construite în Tetarom. Imobilele edificate prin intermediul proiectului cu finanțare europeană de extindere a parcului industrial sunt finalizate și vor fi recepționate în perioada următoare.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>