Cluj IT Cluster caută investitori la un târg de profil din Germania

Reprezentanţii Cluj IT Cluster vor participa, în perioada 6 – 8 octombrie 2014, la Târgul Internațional Expo Real München, unul dintre cele mai mari târguri de profil din Europa. Clusterul IT va fi prezent la eveniment alături de Primăria Cluj-Napoca, Consiliului Județean Cluj și 5 organizații private, sub conceptul „Transylvania Evolution”, cu scopul de a susține proiecte ale comunității din sectorul public și cel privat din Cluj-Napoca și de a atrage noi investiții în regiune.

“Dacă anul trecut am pus accent pe căutarea de investitori privați pentru componenta privată a proiectului Cluj Innovation City, anul acesta se dorește identificarea investitorilor pentru obiectivele publice, mai exact pentru Institutele de Cercetare prezente în proiectul CIC. De asemenea, pe lângă atragerea de investitori, un alt scop al participării la acest eveniment este contactul cu alte companii și consultanți cu experiență în dezvoltări urbane de tipul Cluj Innovation City”, a declarat Alexandru Tulai, Președintele Cluj IT Cluster.

În cadrul evenimentului va fi organizată și o conferință cu tema „Transylvania – building an innovation region”, în care va fi prezentat potențialul mare de dezvoltare al regiunii Cluj și impactul acestei dezvoltări la nivel european.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>