office depot -career

Cei mai mari consultanți ai Clujului

În Cluj există 616 societăți comerciale cu principalul obiect de activitate ”Consultanță pentru afaceri și management” care au cel puțin un angajat, arată datele Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj.

De departe cel mai mare angajator din domeniul consultanței  în Cluj este Office Depot Service Center, cu 462 de angajați la finele lunii martie. Office Depot a realizat în 2013, conform site-ului Ministerului Finanțelor, o cifră de afaceri netă de aproape 38 de milioane de lei și un profit net de circa 1,4 milioane lei.

Poziția secundă în topul consultanților este deținută de punctul de lucru din Cluj al Iulius Management Center, cu 186 de angajați. Podiumul este închis de Evalueserve, cu 104 salariați cu contracte de muncă active.

Global Distribution Group ocupă cea de a patra poziție a topului, cu 55 de angajați, iar Goodwill Consulting GWC pe cea de a cincea, cu 35 de salariați. Până la poziția a zecea în clasamentul consultanților în funcție de numărul de angajați avem următoarea distribuție: Nihal Business Services (24 angajați), Real Media Consult (23), Wien Oil D&S (22), Centrul de Calcul și Consultanță Cluj (21) și Psihoselect (19).

Partea a doua a Top 20 consultanți este deschisă de KB Logistic, cu 18 salariați, același număr ca și Regional Consulting & Management. Pe pozițiile 13-16 ale clasamentului se situează Camera de Comerț și Industrie, Darian SRS, Integerperform și New R Consulting, fiecare cu câte 17 salariați declarați la Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj.

Temco ECL, cu 15 angajați, este pe locul 17, iar pe 18 și 19, la egalitate, cu câte 14 angajați se află Eurotop Consulting și Edelweiss Holding. Locul 20, ultima poziție a topului, este împărțit de cinci companii, toate cu câte 13 angajați: Asante Fin, Luanli Com, Pro Xpert, Mondopan și Media Invest.

(Titus CRĂCIUN)

(sursa foto: officedepot-career.ro)

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>