Untold2016_Day01_131239

Cei mai buni DJ-i dubstep şi drum&bass vin la Untold 2017

Şase dintre cei mai buni artişti ai genurilor dubstep, drum&bass, trap şi hip hop urcă pe scena Alchemy la Untold 2017.

Borgore este un DJ din Israel de muzică dubstep, cunoscut pentru excentrismul său atât în ceea ce priveşte muzica cât şi în privinţa doleanţelor pe care le are atunci când mixează pe scenă. La ediţia Untold din 2016, artistul a cerut ca pe timpul show-ului să fie însoţit pe scenă de un lemur.

Dj-ul australian Dub FX vine pentru prima dată la Untold şi promite că, în vara acestui an ajunge sigur la Cluj-Napoca. Anul trecut, artistul se afla printre headlinerii de la scena Alchemy însă a pierdut avionul spre România. Atunci, dj-ul a postat din aeroport un mesaj video în care şi-a exprimat regretul că nu ajunge la festival dar şi dorinţa de a fi in line-up- ul Untold 2017.

Chase and Status DJ Set se reîntorc la Untold şi alături de Pendulum DJ Set vor transforma scena Alchemy într-o experienţă muzicală de neuitat.

Andy C este unul dintre artişti de drum&bass ceruţi de către fanii din România. Sigma DJ Set vin pentru prima dată la Untold şi sunt cunoscuţi pentru hiturile „Nobody to love” şi „Changing”.

Ultimele abonamente la preţul promoţional de 385 de lei plus taxe din preţul final de 550 de lei plus taxe, mai pot fi achiziționate de pe www.untold.com, doar până la sfârşitul lunii martie. Sunt disponibile şi bilete de o zi dar şi abonamente VIP.

Untold 2017 va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca, iar Armin van Buuren, Afrojack, Hardwell, Axwell&Ingrosso, Dimitri Vegas&Like Mike, Martin Garrix, Steve Aoki, Solomun, Sven Vath, Loco Dice, Chris Liebing, Jamie Jones şi Dubfire sunt primii artişti confirmaţi.

 

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>