swissfranc

BT şi Bancpost dau startul conversiilor creditelor în franci elveţieni

Primul contract de conversie din cadrul ofertei Banca Transilvaia – Bancpost, destinata clientilor Bancpost cu credite in franci elvetieni cu garantii imobiliare, a fost semnat astazi.

In primele doua saptamani ale campaniei au avut loc 1.025 de intalniri intreechipele mixte Bancpost – BT si clientii Bancpost, ceea ce inseamna aproximativ 85 de intalniri/zi in cele peste 70 de sedii Bancpost incluse in campanie. 32% dintre clienti au acceptat oferta de conversie a creditelor din CHF in euro sau lei, urmatoarea etapa fiind semnarea documentelor. Campania continua pana in 31 august a.c.

Banca Transilvania si Bancpost au lansat la inceputul lunii iulie a.c. o oferta dedicata clientilor Bancpost care au imprumuturi in franci elvetieni cu garantii imobiliare. Intr-o prima etapa, cei aproape 2.250 de clienti Bancpost eligibili pentru oferta au fost contactati telefonic si invitati la o intalnire, la una dintre unitatile Bancpost incluse in campanie, pentru a afla detaliile ofertei. Dupa intalnirea cu echipa Bancpost – BT, clientii au la dispozitie 15 zile pentru a se hotari cu privire la acceptarea conversiei, dupa care este necesara o noua programare, tot la Bancpost, pentru semnarea documentatiei aferente.

Oferta inseamna pentru clientii Bancpost cu credite in franci elvetieni cu garantii imobiliare o reducere de 18%, aplicata soldului curent, din care sunt scazute eventuale obligatii de plata restante si sumele calculate datorate de client si neajunse la scadenta.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>