1_3_181735_1547467674_04610

Bosch prezintă maşina viitorului. O parte din soluţii, create la Cluj

Concernul Bosch a prezentat un model de autovehicul autonom de tip shuffle, care înglobează soluţii de automatizare, conectivitate şi electrificare. Unele dintre ele sunt concepute în cadrul noului centru de la Cluj.

“Ce ați spune de autovehicule pentru shuttle fără șofer, care se strecoară aproape fără zgomot prin centrul orașelor și care sunt perfect conectate cu mediul în care se află? În viitor, acestea vor putea fi observate frecvent pe străzile orașelor, fie că transportă marfă, fie că transportă persoane”, își prezintă modelul reprezentanții Bosch.

 

 

Pentru acest tip de mobilitate bazată pe shuttle, Bosch va furniza nu doar componente şi sisteme, ci şi o gamă completă de servicii de mobilitate: platforme de rezervare, partajare şi conectivitate, servicii de parcare şi reîncărcare. Mai multe detalii AICI! 

 

 

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>