autobuz

Bilete de autobuz cu două călătorii, de vânzare şi la automate

Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca anunță că, începand din această lună, călătorii pot cumpăra bilete de hârtie 2 calatoriI şi de la automatele de bilete.  

Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca anunță că, începand cu luna aprilie 2019, la automatele de bilete se vor vinde bilete de hârtie pentru Cluj-Napoca cu 2 calatorii, la preţul de 5 lei. “Biletul de hârtie va putea fi validat la ambele capete şi va avea inscripţionat textul: Valabil 2 călatorii Cluj-Napoca ”. Biletele de hârtie pentru zonele metropolitane vor rămâne cu o singură călatorie.

Biletul cu o singură calatorie pentru Cluj-Napoca va fi disponibil în format electronic şi va putea fi încărcat pe cardul de transport astfel: se achiziţionează un card cu numărul de bilete dorit. Costul cardului nenominal este de 3,50 lei şi se păstrează pentru a fi reîncărcat ulterior cu bilete sau alte titluri de călătorie electronice (bilete de 30 minute, 60 minute, abonamente).

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>