Băsescu: Soluţia e finanţarea modernizării cluburilor cu credite garantate de stat

Preşedintele Mişcării Populare, Traian Băsescu, a declarat, marţi, că închiderea cluburilor de către autorităţi este greşită, afirmând că soluţia pentru evitarea unei tragedii, precum cea petrecută vineri noapte în clubul Colectiv, este modernizarea cluburilor cu credite garantate de stat, la fel ca în cazul programului Prima Casă.

“Tineretul are nevoie de cluburi. Prima reacţie a autorităţilor este să le închidă. Greşit. Plecând de la comanda socială ele trebuie să existe. Soluţia este finanţarea modernizării acestor cluburi cu credite garantate de stat, la fel ca la prima casă”, a declarat preşedintele Mişcării Populare Traian Băsescu, printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Băsescu a afirmat că închiderea cluburilor nu va duce la umplerea sălilor de teatru şi a subliniat cât de riscante ar fi cluburile clandestine.

“Dacă le vom închide cluburile ce alternativă dăm tinerilor pentru petrecerea sfârşitului de săptămână, mai ales iarna? Credeţi că vor umple sălile de teatru? Nu vreau să-mi imaginez cât de riscante ar fi nişte cluburi clandestine”, a mai comentat Traian Băsescu.

Fostul şef de stat a apreciat că “Guvernul României poate da o soluţie inteligentă pentru prezent şi viitor”, adăugând că “tinerii au nevoie de cluburi”.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>