1_3_187085_1561020818_06045

Avansează lucrările la Drumul Bistriției, la limită cu Sălaj

Lucrările vizează atât calea de rulare, cât și zona din vecinătatea acesteia.

Lucrările de reabilitare și modernizare derulate de Consiliul Județean Cluj pe Lotul 2: DJ 109 Așchileu – limită cu județul Sălaj, de la km 20+786 la km 31+976, din cadrul proiectului european ce vizează Traseul Regional Transilvania Nord, Drumul Bistriței, avansează extrem de rapid.

Demarate în luna martie a acestui an, lucrările constau, în această etapă, în realizarea de șanțuri betonate și rigole carosabile, pozarea și instalarea de tuburi de dren și de acces, respectiv casete în vederea lărgirii căii de rulare. Totodată, se execută și lucrări de frezare și alte operațiuni pregătitoare la sistemul rutier pentru asigurarea frontului de lucru în vederea următoarelor etape. De altfel, pentru asigurarea unei viteze de lucru și a unei eficiențe sporite, executantul lucrărilor a mărit semnificativ numărul de muncitori și cel de utilaje.

Lucrările se desfășoară dinspre limita cu județul Sălaj spre intersecția cu drumul județean DJ 109A, pe direcția Așchileu, tronsonul de drum vizat având o lungime de 11,19 kilometri. Lucrările pe acest lot sunt executate de Asocierea Dacia Asphalt SRL – Dacia Faber SRL.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>