10390068_421406218002458_1804045836847429416_n

Au venit din Canada şi au investit în Cluj, acum “revoluţia fiscală” îi închide

Restaurantul canadian din Piaţa Muzeului  (Off the Wall), deschis în 2014 (din fonduri proprii) de Oliver Ryffel (un elvețian care de la vârsta de 15 ani a trăit în Canada) şi Tayler (chef în Canada – specializat pe bucătăria franțuzească), se închide într-o săptămână din pricina “revoluţiei fiscale”. 

“Stimați clienți,

Cu tristețe vă anunțăm că restaurantul Off the Wall se va închide în 31 Ianuarie 2018. A fost o plăcere și o onoare să vă servim timp de 3 ani și jumătate, timp în care toată echipa a pus multă pasiune și suflet în toate meniurile ”off the wall” pe care le-am pregătit pentru voi. Am dorit să vă introducem în bucătăria canadiană arătându-vă că în Cluj se poate mânca bine cu ingrediente fresh, de la piață, fără microunde sau semipreparate și ne place să credem că am reușit să vă convingem că fresh e întotdeauna mai bun. Am dorit să fim locul unde prietenii se adună la o bere artizanală și un burger bun creând amintiri plăcute care îi vor face să se întoarcă mereu cu plăcere… un loc confortabil, fără pretenții, cu ospătari prietenoși și glumeți, un loc ca acasă.

Din păcate schimbările fiscale introduse de guvern anul trecut au pus în încurcătură multe afaceri mici, printre care și pe noi. Din 1 Ianuarie 2018 au apărut alte schimbări, mult mai brutale, care din păcate ne împiedică să ne continuăm activitatea.

Sperăm că ne veți accepta propunerea de a veni să vă bucurați de un ultim burger, fried pickle, kalbi ribs și/sau o bere artizanală românească înainte să ne închidem ușile…

Mulțumim pentru susținerea de până acum! Fără voi n-am fi putut să ne vedem visul realitate!

Echipa Off the Wall”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook.

Catcostaclujul.ro a scris povestea restaurantului canadian din Cluj, la inaugurarea acestuia în 2014, “Clujul ar putea deveni următoarea Praga”, era de părere Oliver Ryffel,  care vedea potențial în orașul din inima Transilvaniei, în special din punct de vedere al multiculturalității și nu făcea declarații gratuite. A fost martorul progresului în cele patru vizite pe care le-a făcut în România înainte de a lua decizia de a se stabili în Cluj. Articolul INTEGRAL AICI. 

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>