apartam nov

Apartamente de vânzare sub 1.100 de euro/mp, în Cluj. Vezi TOPUL pe cartiere

1.177 euro costa, în medie, mp pentru apartamentele de vânzare din Cluj-Napoca în aprilie 2016, în creştere cu 0.94% faţă de luna anterioară, atunci când s-a înregistrat valoarea de 1.166 euro/mp, arată o analiză blitzimobiliare.ro. 

Faţă de începutul anului, apartamentele din Cluj s-au apreciat deja cu 2,5 %, iar faţă de aceeaşi lună a anului trecut creşterea este de 14,6 %.

p1-indice

Evoluţia preţurilor medii ale apartamentelor din ultimele două luni este similară: au crescut preţurile apartamentelor cu 2 şi 3 camere atât din municipiul Cluj-Napoca, cât şi din localităţile învecinate: Floreşti, Apahida, Baciu. “Acest lucru este motivat de interesul crescut pentru aceste tipuri de apartamente al clienţilor ce accesează credite ipotecare. De asemenea, apartamentele cu o cameră şi garsonierele s-au apreciat în Cluj-Napoca”, spun analiştii imobiliari.

p4-indice p2-indice p3-indice

TOPUL cartierelor Clujului este dominat de Centru, Andrei Mureşanu şi Grigorescu.

p6-indice

Apartamente sub 1.100 euro/mp se mai găsesc preponderent doar în Mănăştur, iar în celelalte cartiere doar izolat, media preţurilor publice din acestea depăşind acest prag. Preţurile medii ale apartamentelor din Floreşti stagnează pentru prima dată de la începutul anului.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>