revelion-2014-artisti-contact-preturi-booking-rezervare-oferta-impresariat

ANAF lansează operţiunea “Revelion 2016″

Inspectorii ANAF vor controla, în intervalul 31.12.2015 – 05.01.2016, la nivelul întregii țări, localurile care organizează petreceri de revelion.

“În cadrul acestei operațiuni se urmărește verificarea modului în care operatorii economici au înregistrat sumele încasate pentru pachetele de revelion vândute, precum și încasările din seara de revelion care nu au fost prinse în pachetele respective. Acțiunea se bazează pe monitorizarea ofertelor organizatorilor. În etapa de predocumentare, pe baza datelor din surse deschise și proprii legate de capacitatea localurilor, numărul pachetelor oferite la vânzare, cuantumul aprovizionărilor și înregistrarea acestora în evidențele contabile, s-a alcătuit profilul de risc și eșantionul de verificat”, se arată într-un comunicat remis presei.

În toamna acestui an, ANAF a iniţiat încă o operaţiune de amploare pe tot cuprinsul României: “Cristal”, ce a însemnat verificarea centrelor engros din toată ţara. Această acţiune va fi reluată în cursul anului viitor.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>