plus

Cioloş şi-a lansat partid la Cluj. PLUS!

Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – pe scurt, PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie la Cluj-Napoca de către Dacian Cioloş şi echipa de coordonare, în cadrul unei întâlniri cu simpatizanţi şi coordonatorii regionali.

PLUS a fost validat în urmă cu câteva zile, după ce timp de aproximativ nouă luni, diverşi contestatari au încercat să pună piedici prin nenumărate mijloace înregistrării partidului Mişcarea România Împreună (RO+), motiv pentru care s-a lucrat la o alternativă. “PLUS este partidul cu care vom schimba România în bine. Obiectivul nostru prioritar e să oferim ţării o alternativă” a fost mesajul transmis de Dacian Cioloş sâmbătă la Cluj-Napoca. Există, din acest moment, partidul înregistrat, un vehicul cu care să începem proiectul politic de schimbare în bine a României. În teritoriu, există deja formată o reţea de Grupuri de Iniţiativă Judeţeană, o structură de oameni decişi să pună umărul la construirea acestei alternative politice.

Membrii grupului de iniţiativă judeţeană PLUS Sibiu fac parte din Regiunea Centru, alături de Braşov, Alba, Mureş, Harghita şi Covasna. Coordonatorii regionali sunt Oana-Maria Bogdan, Anca-Raluca Majaru, Andreea Szabo şi George Căţean. Grupul de iniţiativă judeţeană Sibiu urmează să constituie grupuri de iniţiativă locală la nivelul localităţilor în care se află persoane care şi-au depus online cererea de adeziune, astfel încât în momentul alegerilor europarlamentare, PLUS să aibă formată deja o reţea a membrilor şi a simpatizanţilor din judeţ.

Site-ul unde se pot depune cererile de adeziune sunt: https://www.ro.plus/adeziune.

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>