13909399_1074518482636976_704987551738432692_o-672x320

12 terase şi 2 chioşcuri multifuncţionale în Piaţa Unirii din Cluj. Cât costă închiriatul

Latura vestică a Pieţei Unirii din Cluj-Napoca devine pietonală din luna mai a acestui an fiind prevăzută cu multiple elemente de mobilier urban, dar şi cu 2 chioşcuri multifuncţionale (comercializare presă-carte, flori, suveniruri) şi 12 terase de alimentaţie publică.

În vederea închirierii acestora, municipalitatea va organiza licitaţii publice cu strigare. Perioada de închiriere propusă este de 3 ani, fără posibilitate de prelungire. În cazul teraselor se exclude din perioada de închiriere aceea corespuntătoare de desfăşurare în Piaţa Unirii a Târgului de Crăciun – respectiv 10 noiembrie – 10 ianuarie.

CHIOŞCURI MULTIFUNCŢIONALE 

chiosc

 

TERASE DE ALIMENTAŢIE PUBLICĂ

terse unirii

terase

Latura vestică a Pieţei Unirii s-a închis luni, 20 februarie 2017. 

“Lucrările de modernizare a Pieței Unirii, pe latura vestică, se vor finaliza la sfârșitul lunii mai 2017. Vor consta în reamenajarea trotuarului și carosabilului, în vederea redării acestuia circulației pietonilor”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Cluj-Napoca.

Va fi pusă în aplicare şi o soluţie de iluminat arhitectural pentru faţadele clădirilor, cu sisteme led.

Amenajarea Pieței Unirii face parte unui proiect mai larg si complex în cadrul amenăjarii zonei pietonale în centrul municipiului Cluj-Napoca, care a fost gândit și proiectat unitar, dar a fost executat până acum doar parțial: Faza 1 – Bulevardul Eroilor, Faza 2 / Etapa 1 -“insula” mijlocie a Pieței Unirii.

Lucrarile sunt realizate în baza proiectului realizat în 2006 de SC Planwerk SRL, executant fiind SC ARL SRL, firma care anul trecut a modernizat laturile sudică şi estică a pieţei din centrul Clujului.

Investiţia se ridică la suma de 10 milioane lei.

Tags: , , , , , ,

Un raspuns la “12 terase şi 2 chioşcuri multifuncţionale în Piaţa Unirii din Cluj. Cât costă închiriatul”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>